Thirrje për projekt-propozime OSHC RELOAD2

undp logo
UNDP
Publikuar
28/05/2022
Skadon
07/07/2022
Lokacioni
Dragash
Kategoria
Lloji
Grante  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

KOMUNA E DRAGASHIT NË PARTNERITET ME PROGRAMIN ReLOaD2 SHPALLIN THIRRJEN E PARË PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE

Në kuadër të Memorandumit të Mirëkuptimit të nënshkruar mes Komunës së Dragashit  dhe të Projektit të ReLOaD2 (Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor2), që financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP), shpallim këtë:

THIRRJEN E PARË PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR 2

(ReLOaD2)

Per me shume detaje ju lutem shihni me kujdes dokumentet e aplikimit:

Udhëzimet per aplikantet_Thirrja e pare publike_DRAGASH

Apliko
Drop files here browse files ...
Drop files here browse files ...

Shpalljet e ngjashme