Thirrje për projekt-propozime OSHC RELOAD2

undp logo
UNDP
Publikuar
19/05/2022
Skadon
29/06/2022
Lokacioni
Rahovec
Kategoria
Lloji
Grante  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Në kuadër të Memorandumit të Mirëkuptimit të nënshkruar mes Komunës së Rahovecit  dhe të Projektit të ReLOaD2 (Programit Rajonal për Demokracinë Lokale në Ballkanin Perëndimor2), që financohet nga Bashkimi Evropian dhe zbatohet nga Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP), shpallim këtë:

KOMUNA E RAHOVECIT NË PARTNERITET ME PROGRAMIN ReLOaD2

SHPALL:

THIRRJEN E PARË PUBLIKE PËR ORGANIZATAT E SHOQËRISË CIVILE PËR DORËZIMIN E PROJEKT PROPOZIMEVE NË PROGRAMIN RAJONAL PËR DEMOKRACINË LOKALE NË BALLKANIN PERËNDIMOR 2

(ReLOaD2)

Per me shume detaje ju lutem shihni me kujdes dokumentet e aplikimit:

Afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve është data 28 qershor 2022 në orën 15:00. Aplikacionet e pranuara pas afatit të fundit do të merren parasysh vetëm nëse vula postare tregon se ato janë dërguar para afatit të fundit zyrtar.

Apliko
Drop files here browse files ...
Drop files here browse files ...

Shpalljet e ngjashme