Thirrje për nëngrante për adoleshentë dhe të rinjtë (15-24)

Municipalities for Youth M4Y 1 e1651011503638
Komuna Rahovec
Publikuar
26/04/2022
Skadon
10/05/2022
Lokacioni
Rahovec
Kategoria
Lloji
Grante  
Të drejtë aplikimi:
Individë, Organizatat Jo-Qeveritare

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Drejtria për Kulturi, Rini dhe Sport në Komunën e Rahovecit publikon thirrjen për projekt propozime për të rinjtë, keto projekte financohet nga Qeveria Japoneze përmes mbështetjes së marrë në kuadër të Fondit Japonez për Zhvillim Social, të administruar nga Banka Botërore e që realizohet në bashkëpunim me MAPL dhe CDF.

Komuna për të rinjtë që financohet nga Qeveria Japoneze përmes mbështetjes së marrë në kuadër të Fondit Japonez për Zhvillim Social, të administruar nga Banka Botërore e që realizohet në bashkëpunim me MAPL dhe CDF.

Komuna e Rahovecit është një nga 10 komunat përfituese, andaj të gjithë të rinjtë e grupmoshave 15 – 24 vjeç, kanë mundësinë të aplikojnë për grante që variojnë nga 1000 – 24.000€, me projekte që synojnë të përmirësojnë përfshirjen socio-ekonomike të të rinjve.

Mbështetja për të rinjtë është pikënisja e së mbarës, të cilën vazhdueshëm e kemi ofruar dhe do ta ofrojmë, pa mëdyshje!

Informata për thirjen mund ti gjeni në vegëzat e mëposhtme: