Thirrje për aplikim: Subvencionimi në pagë

Agjencia e Punesimit e Republikes se Kosoves e1614259947260
Agjencia e Punësimit e Republikës së Kosovës
Publikuar më
25/02/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

PËR TË PAPUNËSUARIT

THIRRJE PËR APLIKIM
15 shkurt  – 19 mars

A je pa punë? A ke aftësi pune? Atëherë apliko në skemën:

SUBVENCIONIM NË PAGË !

Kush mund të aplikojë për Praktikë në Punë

  • Të gjithë të papunësuarit e regjistruar të cilët në mënyrë aktive kërkojnë

Ku dhe Si të aplikoni?

  • Regjistrohuni në Zyrat e Punësimit në komunën tuaj
  • Merrni me vete kopjen e letërnjoftimit dhe kopjet e diplomave të nivelit më të lartë të shkollimit të përfunduar

Sa zgjatë Subvencionimi në Pagë?

  • 12 muaj

Cilat janë kushtet e pagesës?

  • Pagesa është 170 euro në muaj (subvencionimi për pagë është 50% të pagës mujore bruto të të papunësuarit, për një periudhë kohore prej 12 mujore brenda kontratës njëvjeçare të punës)

Për më shumë informata vizitoni webfaqen https://aprk.rks-gov.net/

⇒ Shpallja e plotë.

Listime të ngjashme