Thirrje për aplikim për Tregun Dimëror

Komuna e Prishtinës
Publikuar më
04/11/2021
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

Sikur edhe çdo vit tjetër, po e bëjmë edhe një herë aktivitetin e njohur në Komunën e Prishtinës, Verë n’Dimën!

Verë n’Dimën është aktivitet kulturor që Komuna e Prishtinës organizon për qytetarët e saj, si vazhdimësi e traditës për të afruar qytetarët me hapësirën e përbashkët publike pas sukseseve të gjashtë edicioneve më radhë të organizimeve dhe përqafimit të ngrohtë që qytetarët i kanë dhënë këtij aktiviteti. Ky aktivitet i ideuar dhe organizuar nga Komuna e Prishtinës në prag të festave të fundvitit, ka për synim mbështetjen e bizneseve të vogla. Këto biznese do të kenë rastin të bëjnë shitjen e produkteve ushqimore, suvenireve dhe kartolinave punëdore në shtëpizat e drurit, të cilat do të vendosen në sheshin “Skënderbeu”

Afati për aplikim: 8 Nëntor deri më 12 Nëntor 2021 prej orës 08:30 - 15:00 | Komuna e Prishtinës - (ndërtesa e vjetër), sporteli nr.1

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

29/11/2021
Ciceron/e   Podujevë
26/11/2021
26/11/2021
26/11/2021