Thirrje për aplikim për trajnime

64x64 bone vet 150x150 1 e1624633768218
Bonevet Prishtina
Publikuar
03/02/2022
Skadon
08/02/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

BONEVET ofron trajnime profesionale për të gjithë personat e moshave 15-25 vjeçare në fushat më të kërkuara në tregun kombëtar dhe ndërkombëtar të punës:

  • Dizajn Grafik
  • Programim me Python
  • 3D Dizajn
  • 3D Printim
  • CNC Mekanikë

Vizitoni linkun më poshtë për të mësuar më shumë rreth trajnimeve dhe për t’u regjistruar:

https://bonevet.org/prishtine/

Data e fundit për aplikim është 8 shkurt 2022.

Shpalljet e ngjashme