Thirrje për aplikim për OJQ

kfos logo banner
KFOS
Publikuar më
02/09/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Grante  

Përshkrimi

THIRRJE PER APLIKIM:

Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur fton organizatat jo-qeveritare të Kosovës të aplikojnë me projekt propozime për programet:

1) ankorimi i institucioneve në standarde evropiane dhe bashkëpunim rajonal;
2) arsim;
3) transparencë e llogaridhënie.

Afati i fundit: 15 shtator 2020.

Më shumë informacion.

Listime të ngjashme

Mësimdhënës/e (8)   Viti e re
25/09/2020
25/09/2020
23/09/2020