Thirrje për aplikim : Bursa të Qeverisë së Francës 2020

france kosovo
Ambasada e Francës
Publikuar më
01/06/2020
Qyteti
Francë
Kategoria
Lloj listimi
Bursa  

Përshkrimi

Ambasada e Francës në Kosovë ofron bursa për studentët e nivelit Master për vitin akademik 2020-2021.

Dosja për aplikim duhet dërguar Departamentit për bashkëpunim dhe veprimtari kulturore dhe duhet të përmbajë : një CV, letrën motivuese, kopjen e diplomës së fundit me transkriptin e notave, certifikatën e regjistrimit në një universitet francez dhe deshminë e njohjes së gjuhës frënge të nivelit B1 ose B2.

Dosjet mund të dorëzohen deri më datën 12 qershor 2020, në e-mail adresat në vijim : scac.pristinaamba@diplomatie.gouv.fr et fikrije.pllashniku@diplomatie.gouv.fr

Për informata shtesë rreth studimeve në Francë :

Ambasada e Francës në Kosovë->https://kosovo.ambafrance.org/-Etudier-en-France-311-
Espace Campus France në Aleancën Franceze në Prishtinë. Kontakti : Znj. Zana Latifi : campusfrance@af-pristina.com

Campus France web faqe rreth studimeve në Francë : https://www.campusfrance.org/fr/sejour-universitaire-France

Me shume informacion.

Listime të ngjashme

Roje Pyelli   Gjakovë e re
22/10/2020
Mirëmbajtës/e i/e Ngrohjes   Gjakovë e re
22/10/2020