Teknik Terreni (2)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar më
13/03/2021
Qyteti
Pejë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shtrirje e rrjetes kabllore;
  • Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net  Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me: 22.03.2021

Listime të ngjashme

14/04/2021
Teknik/e i/e pylltarisë   Shtërpcë
12/04/2021
12/04/2021
09/04/2021
Teknik Tereni (2)   Deçan
09/04/2021