Teknik Tereni

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar më
30/11/2021
Qyteti
Junik
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Detyrat dhe Përgjegjësitë: Teknik Tereni

  • Shtrirje e rrjetes kabllore;
  • Kyçje e klienteve;
  • Spajser (Teknik i spllajsit)

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë I aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin“B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët I plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët I plotësojnë kushtet e lartë cekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur deri me datën 17.12.2021

 

Listime të ngjashme

Teknik Tereni (5)   Gjakovë
01/01/2022