Teknik Tereni (2)

telkos 150x150 1 e1603118759147
Telkos
Publikuar më
04/02/2021
Qyteti
Podujevë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

TELKOS LLCështë njëri nga operatorët më inovativ në vend, i licensuar për shërbimet e internetit dhe televzionit kabllorë. Me qëllim të ofrimit të shërbimeve sa më profesionale shpall konkurs per vende të lira pune.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Shtrirje e rrjetes kabllore;
  • Kyçje e klienteve;

Edukimi dhe përvoja

  • Kandidati  duhët të ketë së paku të përfunduar shkollimin e mesëm;
  • Të jetë i aftë të punoj në grup dhe në formën individuale;
  • Të ketë njohuri në fushen e rrjetave, wireless dhe kabllovik;
  • Të posedoj patent-shofer, kategorin “B”

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV përmes e-mail adresës elektronike në: hr@telkos.net

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni. Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Listime të ngjashme

01/03/2021
26/02/2021
26/02/2021
25/02/2021
Vozitës/e (2)   Kamenicë
25/02/2021