Teknik instalues (3)

Teco
Publikuar më
19/04/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Në kuader të zgjerimit dhe standartizimit të sherbimeve, Teco sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për 3 pozita të lira teknik instalues.

  • I përgjegjshëm dhe i saktë në punë;

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Instalimi dhe konfigurimi i pajisjeve të sigurisë, kamera vëzhguese, alarm vjedhje, alarm zjarri, access control, dhe sistemeve të ngjajshme
  • Të ketë njohuri në rrymë elektrike, përvoja e ngjashme e punës do jetë përparësi;
  • Monitorimi dhe mirëmbajtja e sistemeve dhe rrjeteve kompjuterike;
  • Mbështetje teknike në të gjithë kompaninë;
  • Testimi i teknologjisë së re;
  • Kontratë pune afatëgjate.

Kontakti

Tel: +383 49 664 668
Email: info@teco-ks.com
Web: www.teco-ks.com

Listime të ngjashme

15/07/2021
Vozitës/e   Gjilan
13/07/2021