Teknik i ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit

itbm
ITBM Group
Publikuar më
06/10/2020
Qyteti
Fushë Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania ITBM shpall konkurs per poziten e punes: Teknik i ngrohjes, ftohjes dhe ventilimit

Lokacioni: Baza e UNMIK-ut, Zona Industriale, Prishtine

Përgjegjsitë:

 • Instalimi, mirëmbajtja dhe riparimi i sistemeve dhe pajisjeve të ventilimit dhe klimatizimit;
 • Identifikimi i rreziqeve të mirëmbajtjes në pajisje;
 • Diagnostikimi i gabimeve elektrike dhe mekanike për sistemet HVAC;
 • Pastrimi, rregullimi dhe riparimi i sistemeve të ventilimit dhe klimatizimit;
 • Kryerja e riparimeve emergjente menjëherë dhe me efikasitet;
 • Mbajtja e regjistrave të përditshëm dhe të dhënat e të gjitha funksioneve të mirëmbajtjes.

Kërkesat:

 • Diploma e shkollës së mesme;
 • Njohuri  të avancuara të klimatizimit, ftohjes dhe ngrohjes.
 • Shkathtësi të shkruar, verbale dhe ndërpersonale.
 • Të aftë në leximin e skemave dhe planeve të punës.

Gjuhët e kërkuara:

 • Shqip-Shumë mire
 • Anglisht-avantazh

Lloji i punësimit:

 • Me orar të plotë

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne email ne hr@itbmgroup.com

Listime të ngjashme

Senior Android Developer   Prishtinë
06/01/2021