Team Member në Restaurant

kfc kosov e1558697575469
KFC
Publikuar më
13/05/2020
Qyteti
Fushë Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

MUNDËSI PUNËSIMI NE KFC KOSOVA

RESTAURANTET: KFC RRETHI TEK 'MARIGONA', KFC FUSHË KOSOVË 'PIKË QË DO TË HAPET', KFC ROYAL
ORARI: FULL TIME 8 PART TIME (ME NDËRRIME)
POZITA: TEAM MEMBER NË RESTAURANT

Në KFC, asnjë ditë nuk është e njëjtë, por me gëzim, argëtim dhe sfida të reja çdo ditël

Ne gjithmonë përpiqemi të tejkalojmë pritjet e konsumatoreve, andaj detyrat e punës konsistojnë në kujdesin ndaj klientit, përgatitjen e ushqimit dhe pastrimin e ambientit - gjithmonë me standard të jashtëzakonshëmi

AJO QË NE DUAM NGA JU ËSHTË QË JU:

 • Keni guxim dhe jeni të gatshëm për një ditë të gjallë
 • Keni qejf dhe dëshirë të punoni me ushqim dhe klientë
 • Jeni të kujdesshëm dhe të saktë
 • Keni shumë energji dhe motivim
 • Jeni të ndërgjegjshëm dhe keni një qëndrim të mirë
 • Jeni vetvetja dhe argëtoheni - edhe nëse jeni në punë

ÇFARE MERRNI MBRAPA?

 • Ju mësoni si ta organizoni kohën tuaj
 • Ju fitoni përvojë të vlefshme në kujdesin ndaj klientit dhe punën në ekip
 • Trajnimi duhur nën përcjellje të plotë - Ne jemi krenarë për programin tonë të gjerë të trajnimit dhe zhvillimit
 • Mundësi të mira zhvillimi - Ne bëjmë çdo përpjekje që ju të keni një hap të mirë në karrierën tuaj
 • Shujtë ditore gjatë pauzës dhe 209 zbritje jashtë orarit
 • Kontratë, shtesa dhe pushime sipas ligjit ne fuqi
 • Sigurim shëndetësor - me mundësinë për të shtuar ndonjë anëtar të familjes
 • Bonusa dhe incentiva gjatë tërë vitit
 • Vlerësime të performancës

Për aplikim na shkruani dhe dërgoni CV në email: jobs@kfc-kosova.com me subject emrin e restaurantit për të cilin aplikoni.

Listime të ngjashme

01/10/2020