Supervisor

studio moderna
Studio Moderna
Publikuar më
26/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Behu pjese e jona si: Supervisor

Cfare ne ofrojme:

 • PAGË KONKURUESE BAZUAR NË AFTËSITË DHE PËRVOJËN TUAJ, SI DHE SKEMË TË BONUSEVE NË BAZË TË PERFORMANCËS
 • ZHVILLIM TË SHKËLQYER PERSONAL NË FUSHAT E MENAXHMENTIT, SHITJES DHE MARKETINGUT. AMBIENT PUNE TË HAPUR, ENTUZIAST DHE FRYMËZUES
 • TRAJNIME DHE KONFERENCA JASHTË VENDIT, SI DHE PROGRAME PËR ZHVILLIM PERSONAL

Përgjegjësitë kryesore:

 • Performancë të shkëlqyer prej jush dhe ekipit tuaj;
 • Aftësi shumë të mira komunikimi dhe motivimi për ekipin;
 • Organizimi i lojërave të ndryshme për të krijuar atmosferë pozitive në ambientin e punës;
 • Ndjekja e rezultateve të ekipit në baza ditore, javore dhe mujore,
 • T’i ofroni asistencë agjentëve gjatë thirrjeve telefonike të konsumatorëve
 • Aftësi udhëheqëse dhe strategjike
 • Përvojë në menaxhimin e ekipit

Kërkesat kryesore

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Përvojë në shitje dhe/ose menaxhim të ekipit
 • Njohuri bazë të pakos Microsoft Office (të nevojshme për punën)
 • Komunikues i shkëlqyer, si në të folur ashtu dhe në të shkruar;
 • Aftësi të mira në të folur dhe në të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze (e preferuar)
 • Aftësi të duhura analitike dhe prezantues i mirë.

Lokacioni: Prishtinë

Dergo CV tuaj në apliko@studio-moderna.com me subjektin e pozitës Supervisor deri me 05.07.2020.

Listime të ngjashme

07/08/2020