Store Manager/e

headhunter kosovo
The HeadHunter Kosova
Publikuar më
17/07/2020
Qyteti
Ferizaj
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Per klientin tone, njera nga kompanite me te medha ne Kosove, kerkojme te punesojme:

STORE MANAGER/e ne Ferizaj

Detyrat dhe Përgjegjësit për Store Menaxher/e

 • Mbikqyrja,planifkimini dhe menaxhimi i zhvillimit të objektit në lidhje me kërkesat funksionale të shitjes
 • Mbikqyrja dhe menaxhimi I Punwtorwve vartws të njësisw punuese
 • Zbaton dhe udhëzon Stafin për qasjet dhe teknikat e duhura të Shërbimit ndaj Klientit për të siguruar që nevojat, ankesat dhe çështjet e Konsumatorëve te zgjidhen me sukses brenda standardeve të Kompanisë.
 • Ofron mundësi për mbikëqyrje dhe zhvillim për punwtorwt dhe bashkëpunëtorët e Kompanisë
 • Përmirësimet e vazhdueshme në proceset dhe standardet e projekteve të ndryshme
 • Menaxhon faktorin kohw dhe punw duke organizuar dhe rregulluar orarin
 • Aftësia për të komunikuar ,për të drejtuar dhe zbatuar punët në praktikë
 • Përgatitja dhe planifikimi I ngjarjeve të ardhshme

Qka ofron kompania?

 • Veturë në shfrytëzim 24 orë
 • Laptop personal
 • Telefon
 • IPAD
 • Shujtë Ditore falas
 • Sigurim Shëndetsor/Aksidental
 • Pagë: 500+ (Bruto)

Per te aplikuar, dergoni ju lutem nje CV ne adresen k.qorraj@theheadhunter.com 

Listime të ngjashme

Branch Manager   Mitrovicë e re
28/10/2020
27/10/2020
27/10/2020
27/10/2020