Startup: Punëtoria për Ndërmarrje Sociale

64x64 ick kosovo1 150x150 1
Innovation Centre Kosovo
Publikuar më
08/02/2021
Qyteti
Online
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Innovation Centre Kosovo dhe UNICEF Kosova organizojnë Startup: Punëtoria për Ndërmarrje Sociale (Edicioni Online), më 26-28 Shkurt, 2021.

StartUP - Punëtoria për Ndërmarrje Sociale, ka për qëliim të zhvilloj kulturë të Ndërmarrësisë dhe të krijoj mundësi Punësimi për adoleshentët dhe të rinjët në Kosovë. Programi përmban mësim jo-formal, poashtu mbështetje financiare deri në 16,000 EUR për ekipet fituese për krijimin e Ndërmarrjeve Sociale. Duke marrë pjesë në këtë Punëtori, ju do të keni mundësi që të:

  • Mësoni më shumë mbi Ndërmarrjet Sociale;
  • Zhvilloni produkte/shërbime që përmirësojnë jetën e komunitetit;
  • Përfitoni grant deri në 4,000 EUR dhe krijoni ndërmarrje sociale;
  • 16,000 Euro grante për ekipet fituese;
  • Bëhuni pjesë e rrjetit të ndërmarrjeve sociale;
  • Përfitoni mentorim dhe shërbime të inkubatorit të ICK-së.

Të drejtë aplikimi kanë:

  • Të rinjtë e Kosovës të grupmoshave 14 – 24 vjeç;
  • Të rinjtë që kanë ide për të zhvilluar një produkt/shërbim;
  • Ndërmarrjet që janë të regjistruara më pak se 6 muaj, poashtu inkurajohen të aplikojnë.

Si të aplikoni:

Krijoni një ekip prej 3 – 5 anëtarë dhe plotësoni Formën e Aplikimit më poshtë:

APLIKO KËTU

Për të ju ndihmuar gjatë procesit të Aplikimit, ju lutem na kontaktoni në email besarb@ickosovo.com ose në numer të telefonit: +383 (0) 38 771 185 Ext. 106 (Orari i punës: e Hënë - e Premte; 8:30-16:30)

Afati i fundit për Aplikim: 18 Shkurt (e Enjte), në orën 23:59.

https://ickosovo.com/startupworkshopshq