Social Media Manager

Logo ACI e1642711204291
Aesthetic Center Istanbul (ACI)
Publikuar
28/03/2022
Skadon
31/03/2022
Lokacioni
Fushë Kosovë
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Konkurs Pune

Qendra ACI, po kërkon një Social Media Manager.

Lloji i punës: Full Time (Orar i plotë)

Përgjegjësitë:

 • Përdorimi i mjeteve të SMM për të krijuar dhe mirëmbajtur brendin e kompanisë.
 • Të bashkëpunoj me profesionistë të marketingut për të zhvilluar kampanjat  e rrjeteve sociale.
 • Komunikimi me klientët dhe palët e interesuara përmes rrjeteve sociale të kompanisë.
 • Të bëjë analizimin e planit të marketingut digjital, strategjinë e rrjeteve sociale, identifikimin e pikave të dobëta straegjike dhe sygjerime për përmirësim.
 • Të hulumtoj për trendet më të fundit të rrjeteve sociale dhe të informojë menagjmentin për ndryshimet relevante me aktivitet e marketingut të kompanisë.
 • Të përcaktoj treguesit kryesorë të performancës(KPI) për kampanjat e rrjeteve sociale si: Tragetin për numër të caktuar të shpërndarjeve, pëlqimeve dhe matja e përformancës së kompanisë në përputhje me treguesit kryesorë të përformancës (KPI).

Kërkesat për këtë pozicion janë:

 • Të ketë eksperiencë 3 vjeçare në fushën e marketingut.
 • Aftësi shumë të mira organizative, komunikimi dhe etikë të mirë prezantimi.
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze.
 • Të jeni të gatshëm të udhëtoni jashtë vendit për trajnime.

Të dhënat:

 • Vendndodhja: Fushë Kosovë
 • Paga: Fikse + Bonuse;
 • Kontrata: Sipas Kodit të Punës;
 • Aplikimet mbyllen: 06.04.2022 në ora 00:00.

Si të aplikoni:

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj duke përmendur pozicionin për të cilin aplikoni në adresën e e-mail-it: info@aci-ks.com