Si të shkruajmë një Letër Motivimi (Video-trajnim)

OJQ Yellow e1640464059879
OJQ Yellow
Publikuar
25/12/2021
Skadon
31/12/2024
Lokacioni
Kosovë
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Video-trajnimi "Si të shkruajmë një Letër Motivimi të mirë për punë" është zhvilluar në kuader të Projektit "Orientimi në Karrierë i të Rinjëve dhe Edukimi i Vazhdushëm", projekt i cili është financuar nga Drejtoria për Rini dhe Sport | Komuna e Prishtinës dhe implementohet nga OJQ Yellow.

Linku i video-trajnimit.

 

Apliko
Drop files here browse files ...
Drop files here browse files ...