Shofer për delivery

1012px Burger King Logo.svg
Burger King
Publikuar më
19/05/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Bëhuni pjesë e BURGER KING si:

SHOFER PËR DELIVERY

PËRGJEGJËSITE:

 • Shërben kllentët në mënyrë efikase, të sjellshme, profesionale dhe të shpejtë duke
  shpërndarë porositë në shtëpitë dhe bizneset e tyre, me një qasje të sinqertë,
  pozitive dhe entuziaste;
 • Përgjegjës për kthimin e kusurit në mënyrë të shpejtë dhe të saktë te klientit;
 • Përgjegjës për miërmbajtjen e e veturës në mënyrë të pastër dhe në gjendje të rregullt, në mënyrë që të pasqyroj kualltetin e shërbimeve brenda standardeve të brendit;
 • Garanton që siguria ushqimore dhe praktikat e sigurta të vendit të punës ndiqen gjatë gjithë orarit të punës;
 • Performon detyra tjera sipas kërkesës së mbikëqyrësit.

KUALIFIKIMET:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme. Diplomë Universitare është përparësi;
 • Peferohet të ketë të paktën 1 vit përvojë pune paraprake në pozicione të ngjashme;
 • Duhet të njohë mirë regjionin e Prishtinës për shpërndarjen e porosive;
 • Duhet të ketë paraqitje personale, aftësi komunikuese dhe sjellje të mirë;
 • Duhet të ketë aftësi të mira të kalkulimit, menaxhimit të parasë dhe kthimit të kusurit;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe afate të shkurta kohore;
 • Të posedojë patent shofer valid të kategorisë B.

NE OFROJMË KUSHTE TË SHKËLQYERA DHE MUNDËSI AVANCIMI

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në në e-mail adresën: jobs@burgerking.al

Ju lutem specifikoni në Subject pozitën e punës për të cilin aplikoni.

Konkursi është I hapur deri më datën 31.05.2020

Listime të ngjashme

12/10/2020
Procurement Assistant   Prishtinë
06/10/2020
Mirembajtes/Kopshtare   Fushë Kosovë
06/10/2020
Grants Competition   Kosovë
06/10/2020