Shofer/e-Instruktor/e (4)

flori e1608281769701
Autoshkolla Flori
Publikuar më
18/12/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Autoshkolla “Flori” shpall konkurs për pozitën – Shofer-Instruktorë/e (4 vende pune).

Autoshkolla “Flori” ka shpallur konkurs pune për pranimin e instruktruktorëve/shofer-instruktoreve me orar të plotë. Kandidatët janë të Autoshkollës.

Dokumentet e nevojshme: 

  • Dokumenti personal (letërnjoftimi),
  • Patentshoferi,
  • Liçenca për shofer-instruktor/e.

Kriteret për përzgjedhjen e kadidatëve:

  • Të jetë i/e liçencuar si shofer-instruktor/e për kategorinë B (përparësi kanë kandidatët me përvojë pune),
  • Të ketë njohuri të mira profesionale,
  • Të jetë korrekt në punë dhe komunikativ me kandidatët.

Dokumentacioni i kompletuar mund të dorëzohet çdo ditë në zyrën e Autoshkollës “Flori”, e cila gjendet në rrugën “Bill Clinton “- Prishtinë.

Për informacion shtesë, na kontaktoni në numrat tanë: 044/049-340-350

Ju mirëpresim!

Listime të ngjashme

Asfaltues (7)   Prishtinë
19/01/2021
Merçendaizer (2)   Prishtinë
14/01/2021
Ndihmës depoist   Pejë
14/01/2021
Liferues   Prishtinë
14/01/2021
14/01/2021