Shitëse

Agrocoop e1628167072675
Agrocoop
Publikuar
30/03/2022
Skadon
30/04/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

KONKURS PUNE

Agrocoop shpall një vend të lirë pune në dyqanin tonë në Prishtine si:

  • Shitëse

Kriteret për aplikim:

  • Të keni përvojë pune në pozitën e kërkuar
  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në :

  • info@agrocoop-ks.com

ose na kontaktoni në celular:

  • 049 780 330