Shitëse në Show Room

metaltech 1 e1648639726660
Metal Tech Ks
Publikuar
31/03/2022
Skadon
01/05/2022
Lokacioni
Fushë Kosovë
Kategoria
Shitje  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

SHITESE NE SHOW ROOM

Vendi i punës: Fushë Kosovë

Kriteret:

  • Të ketë paraqitje profesionale, dhe shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale;
  • Mirëpritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave;
  • Përvojë së paku 2 vite në sektorin e shitjes;
  • Njohuri të gjuhës angleze;
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve në projekte dhe aftësi për të mësuar shpejtë materialet për produktet që prezanton.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: metaltechksinfo@gmail.com

Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit: +383 48 866745

Shpalljet e ngjashme