Shitëse dhe Floriste (2)

Agrocoop NPT e1601131486704
Agrocoop
Publikuar më
26/09/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Agrocoop shpall dy (2) vende të lira pune si:

  • Shitëse dhe Floriste

Kriteret për aplikim:

  • Të keni përvojë pune në pozitën e kërkuar;
  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi;
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë;
  • Niveli i shkollimit: i mesëm i lartë; i lartë
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në :

  • info@agrocoop-ks.com

ose na kontaktoni në celular:

  • 049 780 330

Listime të ngjashme

16/10/2020
03/10/2020