Shitëse

mobin e1649864797580
Mobin
Publikuar
11/04/2022
Skadon
27/04/2022
Lokacioni
Gjilan
Kategoria
Shitje  
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

MOBIN shpall konkurs pune:

SHITËSE NË SALLON MOBIN GJILAN

Kushtet:

  • E domosdoshme përvoja e punës,
  • Të jetë e shkathët dhe komunikative.

Për aplikim duhet të paraqiteni personalisht në MOB IN Gjilan

Adresa: Rr. “Medllin Ollbrajt” – Ish rruga e Prishtinës

Mob: 049 937 814

EmaIl: info@mobin-ks.com