Shitës Ambulantiv

rugove kosovo
Korporata Rugove
Publikuar më
01/06/2020
Qyteti
Pejë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në njësinë në Pejë:

SHITËS AMBULANTIV

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Organizon dhe kujdeset për punët komerciale në rajonin e caktuar;
 • Viziton klientët dhe merr porositë e mallrave tek ata;
 • Angazhohet në gjetjen e klientëve të rinj;
 • Koordinon me logjistikën dhe dërguesit e mallit për realizimin e shitjes;
 • Përmbush objektivat e caktuara të shitjes mujore;
 • Ndihmon në zgjerimin e rrjetit të klientëve përmes vizitave në terren;
 • Si dhe bën punë të tjera sipas nevojës dhe/apo kërkesës së menaxhmentit lidhur me pozitën e punës.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të këtë të kryer së paku shkollën e mesme;
 • E preferueshme të ketë përvojë pune në distribuim;
 • Patent shofer, kategoria B;
 • E preferueshme të jetë banor i regjionit të Pejës apo rrethinës.

Çka presim nga kandidatët:

 • Qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë;
 • Të jenë të motivuar për punë;
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe menaxhuese;
 • Iniciativë dhe aftësi të punojnë të pavarur dhe nën presion.

Çka ofron Korporata Rugove:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike;
 • Ambient profesional dhe motivues;
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura;
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Procedura e aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@rugove.eu duke specifikuar qartë pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 14 qershor 2020, kurse vetëm kandidatët/et që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen dhe ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre.

Listime të ngjashme

16/10/2020
Menaxher/e, Shitës/e   Vushtrri
12/10/2020
12/10/2020
Shitës/e (2)   Fushë Kosovë
12/10/2020
23/09/2020