Shërbyese për klientë

renault 150x150 1
Renault Kosova
Publikuar më
13/05/2020
Qyteti
Prishtinë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Mundësi punësimi në Auto-Mita:

  • Shërbyese për klientë (1 pozitë) 

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Mirëpret klientët duke përcaktuar interesat dhe nevojat e tyre për kafe;
  • Edukon klientët duke prezantuar dhe shpjeguar menunë e pijeve;
  • Përgjegjëse për rregullin dhe pastërtinë në byfe;
  • Përgjegjëse për porosinë e materialeve sipas nevojës;
  • Përgjegjëse për mirëmbajtjen e inventarëve në byfe

Specifikat e punës:

  • Përvojë në shërbim të klientëve;
  • Aftësi të jashtëzakonshme dëgjimi dhe komunikimi.

Mundësi shumë e mirë për t'u avancuar në karrierë. Ju do të jeni pjesë e një ambient fantastik me ekipin më të mirë.

Të gjithë ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në hr@automita.com.

Magjistralja Prishtinë-Shkup
KM.5, Peroc, 1000 Prishtinë, Kosovë
+383 (0)38600045, info@automita.com
automita.com

Listime të ngjashme

17/10/2020
17/10/2020
17/10/2020
16/10/2020