Serviser Teknik

Horeca e1607595579612
Horeca L.L.C.
Publikuar më
10/12/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Horeca L.L.C, ka shpallur konkurs të lirë pune për pozitën Serviser Teknik

Kualifikimet e kërkuara:

  • Preferohet shkolla e mesme dhe diploma universitare në elektro ose makineri;
  • Të ketë përvojë pune me servisim të paisjeve të ndryshme elektrike;
  • Të ketë aftësi të mira pune dhe fleksibilitet;
  • Të posedoj patent shoforin (B);
  • Të ketë njohuri të gjuhës angleze.

Përsonat e interesuar duhet të dorezojnë në e-mail adresën: info@horecaks.com dokumentacionet e mëposhtme:

-CV-në dhe kopjen e diplomës se shkollës së mesme dhe/ose diplomës universitare.

  • Lokacioni i punës – Prishtinë
  • Për detaje tjera, thirrni në: 045/575-757
  • Afati i fundit për aplikim: 31,12,2020.

Listime të ngjashme

21/01/2021
Vozitës/e (2)   Gjilan
21/01/2021