Senior Android Developer

MC e1609916587897
M&C
Publikuar më
06/01/2021
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  
Paga mujore (€)
2,000 NET

Përshkrimi

Titulli:  Senior Android Developer - Permanent - Prishtine
Kompania: M&C
Orari: I plote
Data e skadimit: 20.01.2021
Rroga: 2000 euro NET

Ne kemi hapur një mundësi shumë të mirë për një ​Senior Android Developer​. A mund ta dergoni cilësinë e kodit në lartësi të reja? Shfrytëzoni potencialin e plotë të teknologjive tona aktuale, ndërsa gjeni mënyra të reja dhe më të mira për zhvillimin e aplikacioneve tona mobile? Nëse është kështu, atëherë do të dëshironim të dëgjonim nga ju!

Ne jemi krenarë për koleksionin tonë të teknologjisë. Inxhinierët tanë kanë mundësinë të punojnë me Android SDK, Kotlin, Java, REST API.

Ne jemi gjithmonë në kërkim të teknologjive të reja që do të përmirësojnë produktet që ne ndërtojmë për klientët tanë dhe inxhinierët tanë luajnë një rol të madh në sugjerimin dhe formësimin e zgjedhjeve tona të teknologjisë.

Çfarë do të bësh për të kontribuar?

 • Bëhu pjesë e një ekipi të teknologjisë që ka filluar kohë më parë
 • Mbështetni, mësoni dhe shkëmbeni aftësi inxhinierike
 • Punoni brenda një ekipi të shkathët për të ofruar të gjithë ciklin jetësor të produktit:
 • konceptin, dizajnin, ndërtimin (kodin), vendosjen, provën, lëshimin dhe mirëmbajtjen / mbështetjen e produkteve tëshkëlqyera në një mjedis Dev-ops.
 • Bashkëpunoni me Pronarin e Produktit dhe ekipin për të ofruar aftësi të fuqishme, të sigurta, të shkallëzueshm​t​ë testuara dhe të dokumentuara.
 • Merrni​pjesë plotësisht në ngjarjet përkatëse të SCRUM, planifikime dhe vlerësime, daily stand-up, sprint reviews dhe Retrospektivat.
 • Zhvilloni testin drejtues, standardet e ekipit dhe praktikat më të mira p.sh. cilësia e kodit, përmirësimi i bazës së kodit, mënyrat e shkathëta të punës, kontrolli i “technical debt”
 • Jepni vlerat e biznesit tonë tek klientët tanë duke përdorur teknologjinë për të zgjidhur problemet e biznesit mekreativitet dhe inovacion.

Për ju:

 • Ju jeni një zhvillues i pasionuar që pëlqen kodimin e pastër.
 • Ju jeni të apasionuar për rritjen e vazhdueshme të aftësive tuaja dhe për të bërë një ndryshim.
 • Vendosja e standardeve të shkëlqyera dhe ndihma në “technical debt”
 • Zotërimi i dizajnit teknik në projekte dhe kuptimi i shkëmbimeve në krijimin e një softueri të shkëlqyeshëm.
 • Praktikoni TDD dhe ndiqni praktikat më të mira.
 • Krijoni një kod me cilësi të lartë, të pastër dhe performancë te larte.
 • Mendimi dhe pasioni për ndërtimin e produktit për palët e interesuara të brendshme dhe klientet e jashtëm.
 • Shkathtësi të shkëlqyera të komunikimit me shkrim dhe verbal.
 • Aftësia për të punuar si në mënyrë të pavarur ashtu edhe në bashkëpunim me anëtarët e ekipit.

Shkathtësitë dhe përvoja e kërkuar:

 • Përvoja e zhvillimit të aplikacionit Android në nivelin e prodhimit
 • Zhvillimi i Android: Android SDK, Kotlin, Java, RxJava
 • Njohuri per modelet e Dizajnit, Projektimin e Orientuar në Objekt, arkitekturën MVP / MVVM
 • Zhvillimi i shkathët: Scrum, Kanban, Lean
 • CI / CD: Git, Github
 • Shërbime në internet, API-të e RESTIT
 • Gatishmëria për të bashkëpunuar për të zhvilluar zgjidhje me të tjerët në një cikël shpërndarjeje të​vazhdueshme dhe përsëritëse.

Të interesuarit duhet të dërgojnë CV në e-mail ​leonora.gashi@velanis.ch (optional) LinkedIn

Për më shumë informata rreth aplikimit, ose nëse keni pyetje mund të na shkruani në e-mail deri me 20.01.2021 ​leonora.gashi@velanis.ch

Listime të ngjashme

25/01/2021
Office Assistant   Mitrovicë
25/01/2021
21/01/2021
20/01/2021