Roje në fabrikë

rugove kosovo e1604593874352
Rugove
Publikuar më
18/03/2021
Qyteti
Pejë
Kategoria
Sigurim  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KORPORATA RUGOVE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit, me brende të mirënjohura kosovare si Ujë Rugove, Djathë Rugove dhe Shije Rugove. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e Korporatës sonë, ftohen që të aplikojnë për pozitat e hapura të punës në fabrikën e ujit në Drelaj (Rugovë), Pejë.

ROJE

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Kujdeset për sigurinë e hapësirës së objekteve të kompanisë brenda dhe jashtë saj.
 • Ndihmon depoistin sipas nevojës në kryerjen e detyrave të tij ditore.

Kualifikimet dhe kërkesat:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme.
 • E preferueshme të ketë përvojë pune të mëparshme.
 • Të jetë i gatshëm për punë ekipore.
 • T’i përshtatet orarit fleksibil të punës.
 • Të ketë qasje me përgjegjësi dhe përkushtim të lartë në punë.

Çka ofron Korporata RUGOVE:

 • Ndërmarrje profesionale dhe dinamike.
 • Ambient profesional dhe motivues.
 • Kompensim sipas aftësive dhe rezultateve të arritura.
 • Mundësi të përparimit në karrierë.

Si të aplikohet:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në hr@rugove.eu duke specifikuar pozitën për të cilën po aplikojnë. Afati i fundit për aplikim është data 4 prill 2021, kurse vetëm kandidatët që hyjnë në rrethin e ngushtë do të njoftohen përmes telefonit dhe do të ftohen në intervistë.

Korporata RUGOVE  ofron mundësi të barabarta punësimi pa e diferencuar apo diskriminuar askënd dhe inkurajon të gjithë të dërgojnë CV-të e tyre.

Listime të ngjashme

Roje Pyelli   Shtërpcë e re
12/04/2021
Roje Pyelli (3)   Suharekë
06/04/2021
Roje Pyelli   Shtime
06/04/2021