Recepsioniste (2)

64x64 Holiday Resort
Holiday Resort
Publikuar më
13/02/2021
Qyteti
Sllatinë e Madhe
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Holiday Resort hap konkurs për 2 vende të lira në pozitën e Recepsionistes.

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

 • Mikëpritja e mysafireve dhe sherbimi korrekt gjatë gjithë qëndrimit të tyre
 • Komunikimi përmes telefonit dhe emailave
 • Komunikimi sipas kërkesës promocionale të hotelit, atraksionet lokale dhe pikave tjera të interesit
 • Përgjegjëse për rezervimet e dhomave
 • Përcjellja e kërkesave të mysafirëve dhe stafit përgjegjës për përmbushjen e tyre
 • Kryerja e pagesave për shërbimet e ofruara nga hoteli

Aftësitë:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhës Angleze (Gjuhët tjera janë perparesi)
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi në të folur dhe të shkurar
 • Aftësi të mira organizative dhe sociale
 • E motivuar për punë
 • E gatshme për punë në orare fleksibile (transporti sigurohet nga ana jonë)

Të gjitha kanditatet e interesuara luten të dergojnë CV-të e tyre në emailin: info@holidayresort.al me subjekt ‘Pozita e Recepsionistes’.

Vetëm aplikantet që përzgjidhen në listën e ngushtë do të kontaktohen, ndërsa konkursi është I hapur deri sa të plotësohet pozita.

Për ndonjë pyetje eventuale mund të na kontaktoni në 044/137-774. Ju urojmë suksese!