Qeverisja Korporative dhe Aspektet Juridike të Biznesit

bcc kosovo e1604661284738
BCC & EBRD
Publikuar
07/04/2022
Skadon
12/04/2022
Lokacioni
Online
Kategoria
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Business Consultants Council (BCC) në bashkëpunim me bankën BERZH dhe financuar nga Ambasada e Suedisë në Kosovë, ftojnë të rinjtë në biznes dhe studentët e universiteteve të Kosovës deri në moshën 35 vjeҫ, që të regjistrohen për pjesëmarrje në trajnimet e dedikuara mbi Qeverisjen Korporative dhe Aspektet Ligjore dhe Juridike të Biznesit.

Trajnimet mbahen në format online me kohëzgjatje 2 orë në datat 13,14 dhe 15 Prill.

Pjesëmarrja është pa pagesë dhe më shumë detaje rreth organizimit të trajnimeve, do të pranoni pas regjistrimit tuaj.