Puntorë për delivery food (2)

Restaurant Art-on
Publikuar më
25/07/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Restaurant Art-on  kërkon dy puntorë për delivery food, në pikën e re në Prishtinë, në rrugën Muharem Fejza, përballë Super Vivës.

Ofrojmë punësim të menjëhershëm si dhe kushte të mira të punës.

Kualifikimet dhe aftësitë që duhet ti kenë kandidatët:

  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
  • Aftësi për të punuar në situata stresuese;
  • Përvoja e mëparshme në delivery.

Dërgimi i ushqimit bëhet me skuter.

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen çdo ditë pune në këtë numër telefoni 049-293-567.

Listime të ngjashme

National Project Coordinator   Prishtinë e re
22/10/2020
16/10/2020