Punëtorë/e për shpërndarje [Delivery] (5)

taprrap 150x150 1
Taprrap
Publikuar më
05/10/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Shitje  
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania Taprrap hapë konkurs për të pranuar 5 punëtorë ose punëtore për shpërndarje të produkteve ushqimore (delivery).

Kushtet për kualifikim janë:

  • Posedimi i lejes për qarkullim me makinë,
  • Gatishmëria për të vozitur skuter,
  • Përvoja e punës si shpërndarës/e (delivery),
  • Njohja e rrugëve dhe adresave në qytetin e Prishtinës

Përparësi kanë kandidatet apo kandidatët që kanë përvojë në shpërndarje (delivery).

Për të aplikuar mund të kontaktoni në Viber në +38344101510 apo përmes email adresës: taprrap.delivery@gmail.com