Punëtor në Prodhim

magic ice 150x150 1 e1611311589124
Magic Ice
Publikuar më
22/01/2021
Qyteti
Lipjan
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

MAGIC ICE, është kompani vendore me përvojë shumëvjeçare në industrinë e ushqimit. Të gjithë të interesuarit që duan të jenë pjesë e MAGIC ICE, ftohen që të aplikojnë për pozitën e hapura të punës:

Punëtor në Prodhim

Pozicioni: Punëtor në Prodhim
Departamenti: Departamenti i Prodhimit
 

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Është përgjegjës për precjellje, pastrim, inspektim dhe raportim të procesit të punës në prodhim;
  • Duhet të përkujdeset që kushtet e përgjithëshme dhe rregllohet e kompanisë të respektohen;
  • Kujdeset që të zbatohen në përpikmeri udhëzimet e vendit të punës sipas përgjegjësive të pozicionit përkatës;
  • Duhet t’i përmbahet të gjitha kushteve të sigurisë dhe është i detyruar t’i ndjek rregullat e sigurisë si dhe të pajiset me veshje dhe mjete mbrojtëse të ofruara nga kompania;
  • Kryen edhe detyra tjëra shtesë sipas kërkesës së udhëheqësit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të zotëroi diplomë të shkollës së mesme;
  • Përvoja e punes në pozicione të ngjashme do të jetë përparësi;
  • Aftësi për t’u përshtatur në punën në grup.

Orari i punës

  • Punohet në dy ndërrime (paradite dhe pasdite).

Procedura e Aplikimit:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në e tyre në: konkurs@magicice.net, duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Punëtor në Prodhim” ose të kontaktojn në tel: ne 049/125-605, nga ora 10 deri ne ora 15.

Listime të ngjashme

01/03/2021
Punëtor/e Higjiene   Prishtinë
23/02/2021
18/02/2021