Punëtor/e në Market

ETC Elkos Trading Center e1621845990717
Elkos Trading Center (ETC)
Publikuar më
19/05/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

KONKURS PUNE

ELKOS GROUP kompania më e madhe në vend, me renome botërore, përfaqësuese e shumë brendeve të famshme, lider  për Import, Export, Tregti me Shumicë dhe rrjetin e qendrave tregtare ETC (shitje tregtare me pakicë) në të gjitha qytetet e Kosovës dhe Shtetet Fqinje – Shqipëri, Maqedoni dhe Malë të Zi, me mbi 2800 të punësuar me kushtet më të mira të punës duke përfshirë Sigurim shëndetësorë, sigurim aksidental, shujtë të garantuar  dhe Pagë e paguarë e tëra në llogari rrjedhëse.

Shpallë konkurs për ketë pozitë pune:

 • Punëtor/e në Market

Lokacioni:

 • ETC Prishtinë (Vranjevc)
 • ETC Prizren
 • ETC Gjakovë
 • ETC Pejë

KRITERET PËR PUNËSIM  ( SEKTORE )

 • Diplomë e Shkollës së Mesme
 • Preferohet përvojë pune
 • Aftësi komunikuese dhe organizative
 • Aftësi te punës ne grup

JU PËRFITONI:

 • Kontratë pune sipas ligjeve në fuqi
 • Sigurimi shëndetësor dhe aksidental
 • Shujtë ditore
 • Pagesë të rregullt
 • Orar i rregullt
 • Trajnime adekuate për pozitë

Procesi i Aplikimit:

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes email adresës duke derguar CV dhe foto në: apliko@elkosgroup.com, apo direkt duke dërguar CV-në tuaj me aplikacion në ETC-në përkatëse tek Recepsioni!

Konkursi mbetet i hapur nga data: 21.05.2021 deri me datë: 28.05.2021

Kandidatët të cilët janë të interesuar për informata shtesë mund  të kontaktoni numrin pa pagesë: 0800 30 300 nga ora 08:00 deri në 19:00

Listime të ngjashme

20/09/2021
16/09/2021
15/09/2021