Mësimdhënes/e të gjuhëve Gjermane dhe Frënge

Connect School 150x150 1
Connect-School
Publikuar më
26/07/2020
Qyteti
Pejë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kërkojmë Profesor/Profesoreshë të gjuhes gjermane dhe frënge.

  • Të jetë njohes/e shumë i/e mirë i gjuhes.
  • Të ketë përvojë pune.

Përparësi kan ata të cilet kan diplomë universitare.

Nr kontaktues: 049 675 445, na shkruani edhe ne FB privat.

Listime të ngjashme