Praktikante në administratë

Bonatti Kosovo e1601130913434
Bonatti
Publikuar më
26/09/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Bonatti shpall një (1) vend të lirë pune si:

  • Praktikante në administratë

Kriteret për aplikim:

  • Të keni aftësi organizimi dhe komunikimi;
  • Të keni motivim dhe angazhim për punë;
  • Niveli i shkollimit: I Mesëm i lartë;
  • Aplikantët me njohuri të gjuhës angleze kanë përparësi;
  • Aplikantët që posedojnë patent shofer kanë përparësi;

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-në në:

  • bonattikos@gmail.com

ose na kontaktoni në celular:

  • 044 473 551

Listime të ngjashme

Rojtar/e (5)   Suharekë
22/10/2020
20/10/2020
Asistente në Administratë   Fushë Kosovë
08/10/2020