Praktikant/e për testimin e pajisjeve CPE

ipko e1640271171172
IPKO
Publikuar
09/02/2022
Skadon
15/02/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

I raporton Menaxherit të Logjistikës dhe do t’i ketë këto përgjegjësi:

  • Testimin e receiverave,
  • Testimin e modemave,
  • Testimin e pajisjeve tjera CPE,

Për t’u konsideruar për këtë pozitë, kandidati/ja duhet të ketë përvojën, shkathtësitë, njohuritë dhe cilësitë si në vijim:

  • Student i inxhinierise kompjuterike, shkenca kompjuterike, apo ngjashem
  • Njohuri bazike te rrjetave kompjuterike
  • Njohuri te mira te paketes Office
  • Aftësi në punë ekipore.

Përvoja e punës e kërkuar: NA.

Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë.

Vendi i punës: Prishtinë

Afati i fundit për aplikim është data 15.02.2022.

Shpalljet e ngjashme

Praktikant/e në Financa   Prishtinë e re
20/05/2022
20/05/2022
Mjekë Specialistë (5)   Prishtinë
19/05/2022
Mësimdhënës/e   Deçan
19/05/2022