Praktikant/e për MIS

teb bank kosovo
TEB
Publikuar
31/03/2022
Skadon
06/04/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Mundësi Praktike

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Praktikant për MIS për Zyrën Qendrore.

Përshkrimi i pozitës:

  • I gatshëm për të mësuar dhe u zhvilluar në fushën e MIS / Data Science
  • Mendësia e rritjes / Mendimi analitik / Aftësi të mira të komunikimit
  • Krijimi SQL / Dataset
  • Modelimi i të dhënave / Magazinimi i të dhënave / ETL
  • Krijimi i raporteve për Dashboard duke përdorur mjetet e Business Intelligence dhe Business Object
  • Zgjidhja e problemeve të të dhënave / Gjetja e zgjidhjeve për çështjet e cilësisë së të dhënave

Kualifikimet e kërkuara:

  • Prefrerohet të jetë i/e kualifikuar në Shkenca Kompjuterike, Inxhinjeri Elekronike apo fusha të tjera të Matematikës.

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/

Afati i fundit për aplikim është 06.04.2022. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.