Praktikant/e për KYC

teb bank kosovo
TEB
Publikuar
15/02/2022
Skadon
21/02/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Mundësi Praktike

Banka TEB është një ndër bankat me reputacionin më të mirë për sa i përket zhvillimit të punëtorëve të vet në afarizmin bankar duke pasur si bazë zhvillimet dhe edukimet e BNP Paribas në formimin e karrierës dhe trajnimeve të punëtorëve në grupin e vet.

TEB tani po kërkon student në fazën e fundit të studimeve apo të diplomuar për t’u angazhuar si Praktikant për KYC për degën në Zyren Qendrore.

Përgjegjësi e praktikantit/es është:

 • Të jetë përgjegjës per te gjitha thirrjet që do te behen per rishikimin e profilit te klientit,
 • Të asistoj klientët në çdo kërkesë apo problem që mund të kenë ne lidhje me rishikimin e profilit; i qetë dhe i kujdesshëm gjithmonë t’u ofroj këshilla profesionale.
 • Në bazë të kërkesave të bankës që shfaqen bën thirrje tek klientët, qoftë për t’i njoftuar pë produkte apo shërbime të reja apo edhe për informata tjera administrative.
 • Monitoron proceset dhe procedurat në qendrën e thirrjeve dhe rekomandon zgjidhjen më të mirë me të re dhe funksionale
 • Detyra tjera sipas nevojës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të jetë së paku në vitin e fundit të studimeve në administrim biznesi, ekonomi ose ekuivalente.
 • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij.
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese .
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira.
 • Njohuri të mira të MS Office.
 • Efikas në punë ekipore.
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze.

Linku për aplikim është : https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 21.02.2022. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Shpalljet e ngjashme

Praktikant/e në Shitje   Suharekë e re
16/05/2022
Praktikant/e në Shitje   Lipjan e re
16/05/2022
Praktikant/e në Shitje   Malishevë e re
16/05/2022
Praktikant/e në Shitje   Klinë e re
16/05/2022