Praktikant – Asistent i Operimeve

teb bank kosovo
TEB ShA
Publikuar më
09/10/2021
Qyteti
Mitrovicë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

Mundësi Praktike

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Praktikant - Asistent i Operimeve në Degën në Mitrovicë

Përgjegjësitë:

Nën mbikëqyrjen e eprorit direkt dhe me qëllim të fitim të njohurive profesionale, Praktikanti do të marr pjesë në:

 • Të asistoj stafin e operacioneve bankare në degë në punët ditore
 • Skanon dokumentet e procesit të punës, kërkesave të punës dhe kërkesave për dokumentacion nga departamentet tjera.
 • Kompleton dokumentacionin e klientëve rreth shërbimeve bankare
 • Të arkivojë dokumentet bankare
 • T’i asistojë klientët në përdorimin e ATM dhe kanaleve tjera alternative në rast nevoje.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet Diploma e universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese dhe aftësi për të ndërtuar relacione të mira me klientë
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze
 • Preferohet ketë patentë shoferi

Kontratë për gjashtë muaj do të ofrohet.

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com. Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 13.10.2021. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Prano njoftimet me email

Listime të ngjashme

25/11/2021
23/11/2021
21/11/2021
04/11/2021