Peer to Peer Education

pen kosovo e1561403790170
Peer Educators Network (PEN)
Publikuar më
27/07/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi

Përshkrimi

A dëshironi të jeni aleatë për ndryshime pozitive në sistemin e edukimit në Kosovë?

Nëse po, atëherë j’u ftojmë të aplikoni në trajnimin “Peer to Peer Education” që do të organizohet në kuadër të projektit Young Educators for Better Education.

Ky trajnim ka për qëllim të rrisë kapacitetët e të rinjëve dhe të rejave që duan të bëhen agjent/e social/e në përmirësimin e edukimit bazik, mendimin kritik, orientimin në karrierë, shkrim dhe lexim mediatik, organizimin e kampanjave dhe avokim. Njëherit, ky trajnim do të synojë që të targetoj temat si çështjet në shoqëri dhe si t’i kthejmë idetë tona në iniciativa dhe kampanja për adresim të problemeve të ndryshme.

Të gjithë të interesuarit i ftojmë të aplikojnë në vegzën në vijim.

Afati i fundit për aplikim është: 10.08.2020

Listime të ngjashme

26/10/2020
22/10/2020
22/10/2020
Project Manager (m/f/d)   Prishtinë
22/10/2020