Pastruese

Auto mita e1623836326200
Auto Mita
Publikuar
15/05/2022
Skadon
02/06/2022
Lokacioni
Prishtinë
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Po kërkojmë një pastruese, që ti bashkangjitet ekipit tonë të mrekullueshmëm.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Pastron zonat e caktuara të objektit;
  • Dokumenton aktivitetet rutinë të inspektimit dhe mirëmbajtjes;
  • Njofton menaxhmentin për nevojat për riparime;
  • Bashkëpunon me pjesën tjetër të stafit;

Të gjitha ju që plotësoni kriteret, ju ftojmë të aplikoni në hr@automita.com.