NShI: Pajisja e shkollës me teknologji

kosovo logo gov square e1558603204655
MASHTI
Publikuar më
10/06/2020
Qyteti
Prishtinë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

Njoftimi për shprehje të interesit

Emri i shkollës:  “Mitrush Kuteli”
Komuna: Prishtinë
Data: 09.06.2020

Numri i kontratës: ESIP/C1.3/010 - ESIP/SDG/010-G/1.3

Emri i kontratës: Pajisja e shkollës me teknologji

Qeveria e Kosovës ka marrë një kredi nga grupi i Bankës Botërore për realizimin e projektit për përmirësimin e sistemit të arsimit (ESIP), dhe ka për qëllim që një pjesë të grantit ta përdor për ta përkrahur Ministrinë e Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisë dhe Shkolles: Shfmu ’’Mitrush Kuteli” Prishtinë.  Në kuadër të kësaj përkrahjeje do të realizohet prokurimi si në vijim i pajisjeve të nevojshme:

Përshkrimi i mallrave të nevojshme:

Laptop 1 Copë
TV 2 Copë
Fotokopje 1 copë

Kriteret minimale për kualifikim të kontraktuesve që mund të aplikojnë janë:

  • Përvoja e suksesshme në ekzekutimin e kontratave për ofrimin e mallrav të natyrës së ngjashme në dy vitet e fundit;
  • Regjistrimi ligjor i firmës nga autoritetet vendore.

Kontraktuesit e interesuar që i plotësojnë kriteret minimale për kualifikim, të cekura më lartë, janë të mirëseardhur të aplikojnë me shprehjet e tyre të interesimit kundrejt specifikimit të hollësishëm teknik në adresën: Shfmu ’’Mitrush Kuteli” Prishtinë, më së largu deri më 17.06.   2020

Specifikimi i hollësishëm teknik së bashku me afatet dhe kushtet e tjera, ku të gjitha janë të përgatitura në kuadër të një dokumenti të quajtur Ftesë për ofertë-Mallra do t’ia dorëzojë shkolla vetëm atyre kontraktuesve potencialë që i plotësojnë kriteret.

Kompanitë luten që t’i shkruajnë detajet kontaktuese me rastin e Shprehjes së Interesit.

Detajet kontaktuese të shkollës:

Personi Kontaktues: Alban Mustafa
Telefoni: 045/494-841
E-mail: albanmustafa12@gmail.com

Listime të ngjashme

15/10/2020
Teknik/e Laborant (2)   Vushtrri
15/10/2020
Shtëpiak/e (2)   Vushtrri
15/10/2020
13/10/2020