Njoftimi për shprehje të interesit për shkollat në Kosovë

kosovo logo 150x150 1 e1604661172151
Ministria e Arsimit dhe Shkencës
Publikuar më
29/03/2021
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

Qeveria e Kosovës ka marrë një kredi nga grupi i Bankës Botërore për realizimin e projektit për përmirësimin e sistemit të arsimit (ESIP), dhe ka për qëllim që një pjesë të grantit ta përdor për ta përkrahur Ministrinë e Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisë dhe Shkollat në Kosovë.

Shpallja e plotë.

Listime të ngjashme