Njoftim për shprehje të interesit: Pajisje për shkolla

kosovo logo 150x150 1
Ministria e Arsimit dhe Shkencës
Publikuar më
19/09/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  

Përshkrimi

Qeveria e Kosovës ka marrë një kredi nga grupi i Bankës Botërore për realizimin e projektit për përmirësimin e sistemit të arsimit (ESIP), dhe ka për qëllim që një pjesë të grantit ta përdor për ta përkrahur Ministrinë e Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisë dhe shkollat në Kosovë.

Në kuadër të kësaj përkrahjeje do të realizohet prokurimi si në vijim i pajisjeve të nevojshme për disa shkolla.

Njoftimi për shprehje të interesit - 19 shtator

 

Listime të ngjashme

Rojtar/e (5)   Suharekë
22/10/2020
22/10/2020
Roje Pyelli   Prizren
20/10/2020