Njoftim për shprehje të interesit: Pajisje për shkolla

kosovo logo 150x150 1
Ministria e Arsimit dhe Shkencës
Publikuar më
27/10/2020
Qyteti
Kosovë
Kategoria
Lloj listimi
Tendera  
Kriteret
Biznese

Përshkrimi

Qeveria e Kosovës ka marrë një kredi nga grupi i Bankës Botërore për realizimin e projektit për përmirësimin e sistemit të arsimit (ESIP), dhe ka për qëllim që një pjesë të grantit ta përdor për ta përkrahur Ministrinë e Arsimit, të Shkencës dhe të Teknologjisë dhe shkollat e Kosovës. 

Shpallja e plotë.

Listime të ngjashme

26/11/2020
Vozitës/e   Drenas e re
25/11/2020
Roje Pyelli   Prizren
19/11/2020
19/11/2020