Ndihmëszyrtar/e i/e Operacioneve Bankare – Arkatar/e

teb bank kosovo
TEB
Publikuar
16/02/2022
Skadon
03/03/2022
Lokacioni
Prishtinë
Kategoria
Lloji
Punë  

Prano njoftimet me email

Përshkrimi

Mundësi Punësimi

TEB Sh.a, një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Ndihmës Zyrtar i Operacioneve Bankare - Arkatare për Regjionin e Prishtinës.

Përgjegjësitë:

 • Ekzekutimi i depozitave dhe tërheqjeve për klientët
 • Ekzekutimi i transaksioneve të këmbimeve valutore
 • Ekzekutimi i transfereve brenda degëve dhe në mes të degëve të ndryshme për klientët
 • Ekzekutimi i pagesave gjiro dhe pagesave të kolektorëve
 • Ekzekutimi i pagesave të kartave të kreditit për klientët individuale dhe të biznesit
 • Remitencat dhe transaksionet kombëtare (ICS)
 • Pagesat e faturave
 • Kontrollimi i nënshkrimeve/ autorizimeve të klientëve gjatë ekzekutimit të transaksioneve
 • Barazimi ditor i arkës dhe raportimi i ndonjë diference gjatë ditës
 • Plotësimi i raporteve të arkës, raporteve të fundit të ditës dhe raporteve të ATM
 • Skenimi i dokumenteve
 • Arkivimi i dokumenteve
 • Kompletimi dhe përcjellja e transaksioneve të mbylljes së ditës
 • Barazimi i ATM
 • Arritja e targeteve të shitjes që janë të përcaktuara sipas Scorecard
 • Implementimi dhe përcjellja e strategjisë së shitjes të përcaktuar nga Zyra Qendrore

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet diploma e Universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
 • Përvoja e mëhershme me para të gatshme dhe në shitje është përparësi
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme ndërpersonale dhe aftësi për shitje
 • Njohuri në produkte dhe shërbime bankare
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe aftësi për të ndërtuar marrëdhenie të mira me klientët
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të shkëlqyera të Gjuhës Angleze
 • Të ketë patentë shofer

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 22.02.2022. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Shpalljet e ngjashme