Ndihmës Depoist (2)

aztech electronics e1558613570272
Aztech
Publikuar më
14/06/2021
Qyteti
Fushë Kosovë
Lloj listimi
Punë  

Përshkrimi

Kompania AZTECH është lider në fushën e shitjes me pakicë për lëminë e elektronikës në tregun Kosovar. Aktualisht kompania AZTECH zhvillon aktivitetin e saj në qytete të ndryshme të Kosovës. Kompania AZTECH shpall konkurs  - vende të lira pune për poziën:

Ndihmës Depoist / 2 Pozita

Kualifikimet:

  • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollimin e mesëm
  • Preferohet përvojë pune relevante,
  • Të jetë metodik dhe i/e organizuar,
  • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemëve,
  • Preferohet Leje e vozitjes kategoria B,
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese   me klientët.

Ne ofrojmë:

  • Orar fleksibil të punës,
  • Ambient dinamik të punës me fuqinë e kompanisë lider në tregun Kosovarë,
  • Mundësi reale të zhvillimit profesional dhe
  • Pagë konkurruese

Të interesuarit mund ta dërgojnë CV-në e tyre në: puna@aztech-ks.com

Afati për aplikim deri me datë: 10.07.2021

Për informatën tuaj,vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë ngaDepartamenti i Burimeve Njerëzore.

Listime të ngjashme

08/10/2021